Over Ons

GreenGraphy specialiseert zich in de fotografie van bloemen en planten en opereert vanuit de bloemenveiling in Honselersdijk. Wij beheren jaarrond de fotografie van ruim 40 verschillende kwekers.

Het onderhouden van een kwekerij neemt veel tijd in beslag. Als kweker ben je verantwoordelijk voor taken zoals: het productieproces, inkoop & planning van gewassen, ziektes & plagen voorkomen, bemesting & bewatering, distributie en verkoop.

De kweker ontzorgen in zijn gehele fotografie om hem tijd te besparen is daarom een van de redenen dat GreenGraphy in Juli 2021 is opgericht. Daarnaast ook omdat eindklanten van kwekers steeds minder bezoek brengen aan de kwekerij. Eindklanten verrichten hun aankopen namelijk steeds meer via een productfoto op het internet.

GreenGraphy beschikt over een professionele fotostudio en de juiste skills. Bij GreenGraphy wordt iedere plant individueel gefotografeerd, vervolgens uitgesneden, bewerkt in photoshop en binnen 7 dagen gemaild naar de kweker. Het individueel fotograferen van planten resulteert in hogere kwaliteit foto’s en de mogelijkheid om foto’s te combineren in photoshop tot mixfoto’s. 

GreenGraphy fotografeert naast planten ook bloemen door middel van macrofotografie. Een bloem foto an sich of naast een product is erg interessant voor kwekers die hun bloemen extra willen uitlichten of voor kwekers die planten kweken met een kleine bloem, deze zijn op een standaard foto slecht te zien.

Deze activiteiten verrichten wij vanuit onze fotostudio op de bloemenveiling in Honselersdijk. Deze locatie maakt het afsturen van planten voor fotografie erg gemakkelijk, de kweker hoeft alleen maar een (planten) kar naar de bloemenveiling te sturen, wat ze wel vaker doen.

Apparatuur

GreenGraphy is voorzien van een fotostudio met professionele apparatuur en de juiste fotografie skills met behulp van Adobe Photoshop.

Locatie

GreenGraphy is gevestigd op de bloemenveiling in Honselersdijk. Deze locatie maakt het afsturen van planten erg gemakkelijk.

Fotografie

GreenGraphy kan foto's aanleveren in zowel PNG als JPEG, daarnaast kunnen er indien gewenst mix en bloem foto's gemaakt worden.

GreenGraphy Wouter
Over Ons

Leer ons kennen

GreenGraphy specialiseert zich in de fotografie van bloemen en planten en opereert vanuit de bloemenveiling in Honselersdijk. Wij beheren jaarrond de fotografie van ruim 40 verschillende kwekers. GreenGraphy levert elke gefotografeerde foto gefotoshopt aan en dat geheel naar uw wensen.

Bent u ook geïnteresseerd en wilt u uw: website, Floriday pagina of social media naar een hoger niveau tillen door middel van professionele fotografie? Stuur dan direct een mail naar wouter@greengraphy.nl of neem eerst een kijkje tussen onze gemaakte foto’s.

0 +

Vaste Klanten

0 +

Geschoten Foto's

0 +

Jaar Photoshop Ervaring

40+ Vaste Klanten

Tevreden kwekers

Dit Zeggen Kwekers Over Ons

Reviews

Patrick Lansbergen
Patrick Lansbergen

Lansbergen Orchids

Wij zijn erg tevreden met het werk van GreenGraphy. De foto's worden altijd naar wens gemaakt en zorgen voor leuke reacties.

Roald van Wezel
Roald van Wezel

Kwekerij Vijverberg

''Hele goede kwaliteit foto's, denkt altijd mee en worden netjes op de afgesproken tijd geleverd!!''

Jeffrey Vis
Jeffrey Vis

Gras-Hopper

''Wij hebben foto's laten maken van onze planten. Foto's zijn volledig naar wens, top gedaan :)''

Menno van Es
Menno van Es

The Green Brand Factory

''Wij zijn al ruim 1.5 jaar klant. Wij worden in de fotografie compleet ontzorgd en hebben in GG een betrouwbare partner gevonden.''

Helmer van Wezel
Helmer van Wezel

MoreLIPS

Wij laten ons merk door GreenGraphy fotograferen. Wij zijn erg blij met de mooie foto's, een echte aanrader!

Bloemfotografie GreenGraphy
Bloemfotografie GreenGraphy
GreenGraphy Bloemfoto's
Bloemfotografie GreenGraphy
Bloemfotografie GreenGraphy
Zie Wat Wij Doen In Een Video

GreenGraphy introductie video